Çarşamba, Kasım 07, 2007

gündem..

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Şöyle bir geriye baktığımızda, bazı olayların gündemden düşürülmesi, düşüncelerin farklı taraflara yönlendirilebilmesi, ya da kafaların birkaç yöne bakabilmesi için, planlı yeni bir veya bir dizi “bomba” olaylar yaratıldığına hep şahit olduk.

Alın size planlısından, gerçi pek de bomba olmayan sadece biri. Zamlar..
Hiç planlı olmayan:), hatta şok ettiren ikincisi. 8-0..

Kaç gün sürer bilemem, ben gibi milliyetçi ruhla izleyenlere ve Kara Kartal taraftarlarına geçmiş olsun..

3 yorum:

legrottaglie dedi ki...

hatırlatma yahuu hatırlatmaaa.

hep dedi ki...

Sevgili Espy,gündemi takip edebilmek ne mümkün?Bak sen bu yazıyı yazdıktan bir kaç saat sonra gündeme yeni bir bomba daha düştü,fanatik taraftarı bol olan diğer takım başarısıyla gündemin yeni konusu oldu bile.

Bu blogu beğenmedim,gündemin gerisinde kalıyosunuz kardişiimmm:))

Espresso dedi ki...

Ahh ah sevgili Hep, senin de dediğin gibi yakalamak mümkün değil.. (Bloğu beğenmediğini çok iyi biliyoSSS:)) Son dakika haberlerini yazan herhangi bir intenet sitesine girdiğimizde, dakkada bir, en fazla 5 dakkada bir değişen son dakika haberlerini görüyoruz zaten. Yani gündem aslında dakikada bir değişiyor.. Ama bir de, dakikalar geçip giderken, hep “Zirve”de kalan başlıklar var.. Hiçbirine tam giremeyiz, girmemeliyiz de.. İşte acizane, 1-2’sine ucundan, accuk da hislerimizle, görüşlerimizi katıp, iliştiriveriyoruz ahan da buraa:)
Fitbolda haşa ahkam yok, senin ağaç dalı heykele bayıldım ama, elimin hamıriyle asla ayak heykeli yapmam..:))) İşin duygusal tarafı, beni üzmesi. Benim fanatikliğim Türkiye olmak, hangi takımımız bizi bu platformda temsil ediyorsa, ona seviniyor veya üzülüyorum. Sonuçta skor ne olursa olsun, en fazlasından 3 puan alıyor, ya da kaybediyorsun. Bu arada, medyanın zalim eleştirilerini de kınıyorum. Alttaki adresteki yazıyı da doğru buldum.
http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=6292
Bu arada, bu adresi buraya koyan da, siyah/beyazlı değil, sarı/kırmızılıdır..!
Evvelki gün de, dün de destekledim, bu akşam da, bundan sonrakilerde de destekleyeceğim.. Kâh üzülecek, kâh sevineceğim.. (Elbettee.. geldi aklıma. Abi Candan vaa mı, Abi?) Varsa eğer, bizim Hep’le şarkımız olsun bu..
“hepomutluçocuklar” :))