Cuma, Nisan 03, 2009

Uçan ADAM...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bi oyunlar vardı böyle konuya iyice odaklandığın anda bağırıp çağıran bi yüz çıkıyordu ortaya onların hiç birinde korkmadım da bu adam ödümü patlattı valla deli midir nedir ? delidir.Bence psikolojik yardıma ihtiyacı var :/

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Bu memlekette hala içinde cin olduğuna inanıp hocaya çıkarttırmaya giden insanlar var. Eminim bunun uçtuğunada ,inananlar vardır :))) Bencede uçmuş bu amca :)) hemde bayağı feci :)) Kabahat uçan amcada değil onu ekrana çıkartan reyting manyağı zibidilerde !

Biraz dedi ki...

Belki bu eleman delidir ya da degildir...ama cok aciklidir programa boyle birinin cikarilmasi, sov amacli bile olsa...onceden kurgulanmis bile olsa...ya da gercekten rahatsiz olmasina ragmen cikarilmis bile olsa da...aciklidir. Guzellikleri ve pozitif isleri cikarmak yerine boyle seyleri gostermek programin da, yapimcisinin da kalitesinin duzeysizligi gostermekte...

Ama diger yandan boyle bir sabalakliga sahsen cok ama cok guldum...Adamin top gibi yuvarlanmasi , ziplamasi sonra efendi efendi gitmesi cook komikti. :) Ben de uciim bi..."Hiiaayyyt!" (blogdan bloga yuvarlaniim)
:)

hep dedi ki...

Böyle televizyonculuğa böyle program konuğu. Ne denilebilir ki? O kadar acıklı bir durum ki komik bile değil. Kerameti kendinden menkul bu tür zatları toplumun karşısına çıkarıp söz hakkı tanıyan sorumsuz televizyonculara ve habercilere kızmak lazım. Ama kimi kime nerde şikayet edeceğiz. İşte belki burda anca:)

7.oda dedi ki...

ben orda olsaydım kesin korkudan bayılırdım yaf !