Perşembe, Haziran 19, 2008

Melih Gökçek Arsenikli Su ve İzmir

Sayın Melih Gökçek,

Son haftalarda basında çıkan, "İzmir'in suyunda arsenik var." iddianızla ilgili bir kaç soru geldi aklıma, demin gazozuma çeşme suyundan yapılmış buzları atarken..

1- İzmir Büyükşehir belediye başkanının partinizden olmayışının bu iddia ile bir ilişkisi olabilir mi?

2-Eğer belediye başkanı başka bir partiden değilde, sizin partinizden olsaydı ve bahse konu raporlar önünüze gelseydi, bu raporların içeriklerini açıklamak için o belediye başkanını da canlı yayına davet eder, çıkmadığı müddetçe de, eğer davanızda haklıysanız, o belde insanlarının arsenikli suyu kullanmaya devam etmelerine göz yumar mıydınız?

3-Bu açıklamaların tam da, Türkiyenin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir Çanakkale otobanının Çiğli bağlantısını açmak üzere İzmir'e geldiği günlere denk gelmesi, açılış sırasında, Sayın Erdoğan'ın Sayın Kocaoğlu'nu davet edişini takiben partililerin "yuh" çekmesi,
ve Sayın Erdoğan'ın "Yuh"lar adına Sayın Kocaoğlu'ndan özür dilemesi ve bir artı puan daha kazanması.. acaba bir kurgu olabilir mi?

4-Sayın Aziz Kocaoğlu televizyon davetinizi kabul etmedikçe, yâni siz TV'de kendisini yenip kişisel kazanımınızı ve hazzınızı elde etmedikçe, biz Gavur İzmirli'ler arsenik almaya devam edecekmiyiz?

Ne kadar sevinirdim, bu soruların doğru cevaplarını bilebilseydim..

Saygılarımla.

2 yorum:

egemavisi dedi ki...

Benim de aklıma geldi. Geçen sene Malatya'da içme suyu şebekesine kanalizasyon karışmıştı. O günlerde edindiğim bilgilere göre 4500-5000 kişi hastanelere başvurmuştu. Tabi kaç kişinin hastaneye gelmediğini bilemiyoruz. O zaman bir Allah'ın kulu çıkıp da bu ne biçim belediyecilik demedi. Sahi Malatya Belediye Başkanı da AKP'li.

Adsız dedi ki...

helal sana abi.