Salı, Kasım 27, 2007

MUTLU YILLAR ESPY..:)

11 yorum:

Espresso dedi ki...

:))))MUTLU MUTLU ÇOK MUTLUYUMMMM.. AĞZIM ARKADA FİYONK OLDU..:))) HANİ NE YALAN SÖYLİİM, Bİ MAIL VEYA KÜÇÜK BİŞİ BEKLİYORDUM AMA BU KADARINI BEKLEMEMİŞİM:) HAYRETTİR, BLOĞUMUZU AÇTIĞIM ANDA MÜZİĞİM DE ANINDA YÜKLENDİ NASILSA BU KEZ ŞANSIMA!!!:) KUTLAMA ŞAMPANYAMLA AYNI ANDA ŞEN ŞAKRAK DOĞUMGÜNÜ MÜZİĞİM BAŞLADI.. İNSAN ÇOK ETKİLENİYOR YAA..:) ŞU AN BİR YANDAN SANA ASLA YETMEYECEK TEŞEKKÜRÜMÜ YAZMAYA ÇALIŞIYORUM, BİR YANDAN DA SABAHIN BU SAATİNDE, BAŞIMI SAĞA SOLA HİNTLİ’CE SALLAYIP, OTURDUĞUM YERDE OYNUYORUM:::))))) YAA ABİ, ÇOK SAĞOL YAA..:))

Ah be GÜZEL abim be..:)
AHH BEEE..:))))))

gülçin dedi ki...

ben de sana mutlu yıllar dilerim espy :)

sevgiler

hep dedi ki...

Sevgili Espy,doğum gününü kutluyor,yeni yaşının sağlık,mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyorum.Hep bugünkü kadar mutlu ol.
Sevgiler..

egemavisi dedi ki...

Mutlu yıllar sayın Espresso Hanım. Zevkinize hayran kaldığımı söylemeliyim. Parçanın Hint versiyonuna bayıldım...

mahallenin delisi dedi ki...

mutlaka kutlanması gerekir yeni bir yaşın. yeni mutluluklarla, tanıdık huzurlarla ve bol sağlıkla ve geçmesi dileğiyle. İYİ Kİ DOĞDUN ESPRESSO!

بerجesتe dedi ki...

değişik bir şey gerçekten bu mutluluk.kendim doğmuş gibi sevindim:)nice mutlu,mesut senelere sevgili espresso.vâr olasın hep..
sen;gerçekten vâr olasın!

su kabağı dedi ki...

Yuppiiii :)) Espy applam doogmus benim bugun:))
Iiki dogmus..Iiiki gelmis buralara..:))
Nice senelere,nice yaslara.. Mutlu,huzurlu ol..
Saglikli ol...
Her istegin gerceklessin yeni yasinda..
Tum kalbimle diliyorum burdan :)) Kocaman kocaman opucuklerr :))

Adsız dedi ki...

tükkanı kapattık diye unuttuk sanma sakın.
nice mutlu yıllara.

lgr.

Espresso dedi ki...

Arkadaşlar, dostlar, kardeşler, abiler, ablalar..:))) şu elimde gördüğünüz kadehleri, bizim takım adına Abi’min ikramı, etiketine bayıldığım:) o şık şişeden doldurdum. Hepiniz için sevgi dolu birer kadeh.. Haydi.. Dostluk, mutluluk, sevgi adına hepimizin sağlığına..
İçim coşku doldu.. hepiniz ayrı ayrı mutlu ettiniz beni, hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler..:))

Adsız dedi ki...

iikiii doogdun Espressooo..iikii doogduunnn Espressooo :)) nice sağlıklı, mutlu, huzurlu,cici bici yaşlara işallah...çok çok kutluyorum ve öpüyorum :))

Espresso dedi ki...

:))Teşekkürler Big Daughter, çooook teşekkürler.. hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler inşallah.. Ama diyorum, şu cici bici yaşları ben artık bıraksam da, azıcık olgun dolgun yaşları yaşasam artık::))) Ahh ah, ne gezeeeer..:)))
Bu arada "Çizmeler"de sen de müthiştin, tabakları kenara çekip, sahne designer'lığı falan..:))) Bu arada beni de en fazla krize sokan, senin kahkaha krizlerindi, tutamıyo insan kendini yaa:::))))