Pazartesi, Eylül 17, 2007

Kehânet

İçimden bir ses, Greenspan'in önümüzdeki günlerde kalp krizi veya benzer bir sebeple ölüm olasılığının çok arttığını söylüyor.

WASHINGTON (A.A) - 17.09.2007 -

BEYAZ SARAY, ABD MERKEZ BANKASI'NIN ESKi BAŞKANI ALAN GREENSPAN'iN BAŞKAN GEORGE W. BUSH'A, BÜTÇE AÇIKLARI VE IRAK SAVAŞINDAN ÖTÜRÜ YÖNELTTİĞİ ELEŞTİRİLERİN, BUSH'U ÇOK ŞAŞIRTTIĞINI AÇIKLADI.
ALAN GREENSPAN, YENİ KİTABINDA BUSH'U, ''BÜTÇE HARCAMALARINDA SORUMSUZCA DAVRANMAKLA'' SUÇLAMIŞ, BUSH'UN GİRİŞTİĞİ IRAK İŞGALİNİN ARDINDAN DA IRAK PETROLÜNÜN BULUNDUĞUNU İLERİ SÜRMÜŞTÜ.
BEYAZ SARAY SÖZCÜSÜ DANA PERINO, BUSH'UN BİRCOK BÜTÇE HARCAMASINI VETO ETTİĞİNİ BELİRTTİ, ANCAK TERÖRİZMLE MÜCADELE İÇİN YAPILAN HARCAMALARDA ARTIŞ OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKTİ. SÖZCÜ, ''YÖNETİM BUNUN İCİN ÜZGÜN OLAMAZ. ÇÜNKÜ SÖZ KONUSU OLAN, ABD HALKININ GÜVENLİĞİDİR'' DEDİ.
PERINO, IRAK SAVAŞININ ARDINDA PETROL OLDUĞUNU İLERİ SÜREN GREENSPAN'IN BU GÖRÜŞÜNÜN DE ŞAŞIRTICI OLDUĞUNU KAYDEDEREK, ''ÇÜNKÜ GREENSPAN BUGÜNE DEK BAŞKAN'IN IRAK'TA SAVAŞA GİRİŞMESİNİN ARDINDA PETROLÜN OLMADIĞINI KABUL EDERDİ'' DİYE KONUŞTU.
SÖZCÜ, BEYAZ SARAY'IN GREENSPAN'A BÜYÜK SAYGI DUYDUĞUNU, KENDİSİNİN UZUN YILLAR BOYUNCA MERKEZ BANKASI'NIN BAŞINDA MÜKEMMEL BİR ÇALIŞMA SERGİLEDİĞİNİ KAYDETTİ.::))

3 yorum:

B dedi ki...

Takke düştü kel göründü. Allen abi görmesine yardımcı olmuş.

Küçük Buş el öpmeye giderken dedesinin nasihatine yenik düşmüş eziklere dönmüş.
B:Haklısın Dede ama...
G:Höööööööööt!

g. dedi ki...

daha neler çıkacak bakalım göreceğiz...açıkçası şaşırtıcı bi açıklama değilmiş petrol üzerine..Adam da napsın Allah'ın bildiğini kuldan mı saklicak:D:D

Espresso dedi ki...

"Türbülans çağı"nda artık olağan bunlar. Kalp krizi olsa iyi, adam'a uçak çarpmasın da..:)