Perşembe, Ağustos 30, 2007

Sâhi, Sâhibi kim?

Berceste'nin dünkü yorum-sorularından ve geçen gün yüzyüze görüştüğüm başka bir blogger arkadaşımın sorularından bu konuda yazma ihtiyâcı hâsıl oldu.:)
Bu blogta, ben hâriç dört yazar daha var.
Onlar, kendi yazılarını benim hiçbir onayım olmadan yazıyorlar.
Ancak Onların yazıları ve benim yazılarıma gelen her yorum, benim onayımdan geçmeden yayınlanmıyor.
Bildiğiniz gibi blog ayarlarında, gelen yorumu onaylamadan hemen yayınlayabilme seçeneği var. Ancak bazı ayarı olmayan insanların abuk subuk ayarsız yorumları, beni ayarları bu şekilde ayarlamaya ayarladı.
Burada ise bir adet mail adresi kullanabiliyorsunuz. Dolayısı ile gönderilmiş olan bir yorum önce benim mail-box'ıma düşüyor. Onaylayınca da yayınlanıyor.
Bazen, meselâ dün, saat 17.00 gibi net ortamından ayrılıp eve saat sabaha karşı 04.00 civârı zurna misâli dönünce, yorum onayı ve yayını gecikebiliyor.
Bu konu "El vermek" ya da "Tekel" olayı değil.
Meselâ, üj-bej günlüğüne ya da onüj-onbej günlüğüne bir yere gidecek olsam, o zaman elbette ki, kendilerine de danışarak, diğer dört yazardan bloğu hiç olmazsa günde bir kaç kez kontrol edebilecek olan birisinin mail adresi verilerek konu halledilir.
Ama ben kiiim? Öyle uzun bir tâtil kim?

Umarım tatmin edebilmişimdir.

Bu arada sevgili Bercy,
Dün gece saat 02.48 îtibârı ile, bir partinin sonlarına yaklaşırken, havuzda yüzüyordum.:)> Üzgünüm. :)>

7 yorum:

Espresso dedi ki...

Pirimiz tektir, bizimkiler acizane destektir..:))
Virgül sonrasını aslında kafiye tutsun diye yazdım:) Tabii ki, Abi'min desteğe ihtiyacı yok. Hatta, duygularımızı, fikirlerimizi, hissettiklerimizi burada dilediğimizce paylaşmamıza imkan sağladığı için, esas o bize destek oluyor (kendi adıma)
:)Saol Abi..

Yapma be güzel abim be..
Hem de sabaha karşı.. hem de masmavi.. hem de serinn.. hem de içindesinn.. UFFF ki, ne UFF..:))

Bir de OFFF ki, ne OFF var tabii..
Ben de şu an onun içindeyim..O da, Chuck Mangione..
(Bunu telaffuz etmeyi de hep sevmişimdir:)))

Ruhuna sağlık..

Adsız dedi ki...

özelleştirme güzelleştir :P

بerجesتe dedi ki...

mevzu anlaşılmıştır ,teşekkür ederim abi'm.bizler de işte böyle sâye-i şâhânenizde ruhumuzu dinlendiriyoruz..eksik olmayın..


"" havuz sefaları ha? ,hem de 2.48 de ...ne demeli,huzurunuz daim ola :)

ABİ dedi ki...

Rica ederim, Espy.. Destek konusunda ise bence bu sizin bu bloğa desteğinizdir. Canlı durabilmek için, birimiz bi kaç gün yok olsa diğerinin nobhetchy olması bile büyük destek, değil ki yazmış olduğunuz güzel kelâmlar..
Bu arada, evet, sabaha karşı mis gibi serin sudaydım ama çıkınca daha çok sarhoş olduk walla. Kandaki alkol serinleyince daha mı kötü oluyo ne??
Rehâv@; özelleştirme'den kast nedir, annamadım.

ABİ dedi ki...

haa, bu arada,
tatile çıkan bir blogger'a bıraktığım yorum, hemen hemen on gün geçmesine rağmen hâlen yayınlanmadı. O'da yorum onayını kullanıyor.(sanırım.) Ama bunlar hızlı geçen yaz aylarında normal.. Di mi Bercy?:)

Adsız dedi ki...

efenim özel ya da tüzel ince yahut kalın mesaj kaygıları yoktur özelleştirme kelamında. sadece hala havaalanı grev-lokavtlarında kaldığımızdan kelli ortaya atılmış akılda kalmış bir tutam slogan şeysi. gülünüz geçiniz endişe etmeyiniz gaz kesmeyiniz.
böyle aynen devam.
yaanız müzik şeysinde nitelik gibi nicelik de artsın isteriz.

sevgisaygıselam.
eleman gustavo poyet.

KUGUU dedi ki...

Anlasilmasina anlasildi, anlasildi da, bu anlasilmanin anlatilmasinin nedeni anlasilamadi:)