Cuma, Mayıs 18, 2007

Büyük Hizmet..

Sevgili müzik sever okuyucular..
Bir kaç gün öncesine kadar, bu hizmeti zaten size vermeyi düşünürken, Suyun Ötesi'nden gelen bir yazı, olayı daha da hızlandırmamı sağladı.
Buradaki linkte, benim Real Oldies adını vererek yaptığım üç cd'lik bir serinin ilki var. Daha önce indirmiş olan arkadaşlarım olabilir.
Özellikle eski şarkıları sevenlerin çok bayılacağını düşündüğüm otuz şarkı var burada..
Bir kaç gün içinde yavaş yavaş ikinci ve üçüncüyüde buraya koyacağım. Ancak işlem biraz uzun olduğu için hepsini bir anda yapamıyorum.

Şimdi.. Bu cd'ler bende normal audio cd olarak duruyorlar. Yani otuz şarkı mix olmasına rağmen tracklere bölünmüş ve siz isterseniz üçüncü, onuncu, yirmiikinciyi dinleyebiliyorsunuz.

Ancak, bunu rapidshare'e yükleyip sizinle paylaşabilmem, sizlere ulaştırabilmem için, yüz MB'ın altına düşürmem gerekiyor. Dolayısıyla mp3 formatına döndürüyorum. Kalitede hiç bir kayıp olmamasına karşın, dezavantaj; seksen dakikalık tek şarkı halinde görüyorsunuz. Yani, sizin bu formatta dinlediğinizde, "ben gideyim de şimdi beşinci parçayı dinleyeyim." deme şansınız olmuyor..
Ancaaakk..
Tabî ki bununda bir çözümü var..
Eğer Nero kullanıyorsanız, Audio cd yap bölümüne girer, bu mp3'ü oraya alır ve özelliklere girerek, indexes/limits/split bölümüne tıhtıh yoluyla tam tarama yaptıktan sonra istediğiniz yerlerde splite basarsanız, oralara bir track atmış olursunuz ki, bunu normal bir ses cd'si olarak bastığınızda, parça ayrımlı olarak dinleyebilirsiniz.
Haa.. derseniz ki.. "Abi be.. Bana bu hali bile ok.. Hiç uğraşamaacem.." sizin bileceğiniz iştir. Karışmam.
Bizden hizmet bu kadar.
Yine de sorusu olan var ise, ya şimdi sorsun.. Ya da sonsuza kadar sussun..
Anadın mı..

7 yorum:

بerجesتe dedi ki...

Abi,müthiş !

valla bana bu kadarı da kafi olurdu ama ben rapidshare kullanmayi bilmiyorum ki..
dediklerinden hiçbir şey anlamadım haliyle :(

nasıl ulaşabilecegim bunlara ?

gerçekten fikir olarak muhteşem.. !

bir ip..
bir el lütfen...

Adsız dedi ki...

Aynen indirilmistir. Su anda da dinliyorum ama 80 dk. basaramiyacagim. Bazi gecisler hic yabanci gelmiyor. Neyse cok mersi... Ama 2-3 degil 346-347 yi bekliyorum...
Chakotay AC.
Nero olayi soona...

ABİ dedi ki...

Berceste..linki tıkladığında açılan sayfada sağ alt kösede free butonunu tıhlaycan..
yeni açılan sayfa, eğer yoğunsa bir geri sayımdan sonra,, değilse sana hemen 3-4 karakter verecek.. o karakterleri doğru şekilde yanındaki minik kutucuğa gireceksin.. sonra downloada basıp makinanda istediğin yere indirip dinleyeceksin..
çok basit aslında.. bir kere doğru yapıp alışırsan basit..
bu arada unutulmaması gereken bir şey rapidshare belli bir zaman geçmeden ikinci bir indirmeye izin vermez.. yani şimdi ben diyelim ki iki link gönderdim yarın.. arka arkaya indiremezsin.. ya bi saat kadar bekleyeceksin ya da bilgisayarının ip si dynamicse makinanı açıp kapatsan da olur.. ufak ipuçları ama sanırım işine yarayacak..

بerجesتe dedi ki...

günaydın abi,

dedigim gibi kağıt kalemimi aldım geldim :)dediklerinin hepsini yapmaya calisacagim bakalım olacak mı? gerci ben pek öyle ilk okuyuşta anlamam bu teknolojiden ama olsun..yapabilmeyi çok istiyorum..nostaljiyi dinlemeyi çok istiyorum.

yeniden teşekkür ederim..
ben uğraşayım biraz.

sağlıcakla.

بerجesتe dedi ki...

Abi,

bunlar çok hoş olmuş !

(yükleyebildim..)

eline sağlık çok teşekkürler !

yalnız bunları bir de ayırabilmeyi deneyecegim.tek tek de dinleyebilmek için..

2. ve 3. cd yi merakla bekliyorum simdiden.

bâki selam !

İstasyon Şefi dedi ki...

hakikaten güzel şarkılar var.
sağolun.

ABİ dedi ki...

berceste.. cem.. ve diğer arkadaşlar..
teşekkürler..
2.cd linki büyük hizmet 2 de..
3.çok yakında..