Perşembe, Nisan 08, 2010

Nekahat notları

Defalarca söyledim bizim hanıma. Hayvan beslemek iyidir ama; bu dünyada. Dokuz tahta altına şişman biri olarak gidip de etinle dötünle böcekleri daha fazla besleyeceğine, şimdi biraz az ye de tabağından artanlarla hayattayken börtüyü böceği besle diye ama dinletemedim. Hayır Hak vaki olup da yerçekimine teslim olduğun gün yatacağın yere kendi ayağınla gidebilecek olsan iyi de, insanoğluna muhtaçsın seni taşısın diye di mi? Hani teşvik var tamam cenaze taşıyanın sevabı büyük diye ama yani biraz da taşıyanları düşünmek lazım.

Gün diye bişey tutturmuşsun konuyla komşuyla, neymiş 3 çeşit tuzlu, 3 çeşit tatlı yapmayanı kınıyolarmış efendim. Toplaşıp memleket meselelerini konuşsanız eyvallah da, benim herif şunu şöyle sever bunu böyle sever diye günahımı alıyosun akşama kadar. Hayır umurunda olsa bari yani neyi nasıl sevdiğim. Küllî iftira. Akşama kadar binlerce kalori değerinde karbonhidratı lüpleyip sonra elli gramlık kremden, otuz tabletlik haptan medet ummanın ne manası var?

Geçirdiğim operasyon sonrası nekahat dönemimde evde üçümüz başbaşa kaldık ya; televizyon-karım ve ben. Ne cehennem azabıymış gündüz kuşağı televizyon seyretmek meğer. Ya evlendirme bürosu programlar, ya yemek programları. Bi de üçübiraradaestetikameliyat tanıtımları. Eskinin TRT' sinin süneli, keneli programları bile bunlardan bin kere daha hayırlıymış valla.

E tabi bizim hanım akşama kadar beynimi didikliyo, ben bekarken böyle miydim sana çocuk doğurucam diye bu hallere düştüm, öde diyetini diye. Yahu damak tadın için ben diyet ödeyeceğime sen azıcık diyet yapsan daha iyi diil mi? I-ııh! Evliliğin başında beşi biyerde altın isteyen hatun, evliliğin ortalarında beşi biyerde estetik ameliyat ister oldu. " Bana armut kron al bak şööle kilo verdiriyomuş, recene krem al bak çatlaklarımı geçircekmiş, fiyofinera al bak nasıl da inceltiyomuş. Yahu sen şu fiyofinerayı tanıtan kadının cüssesine baksana, kadın pınarın başında oturuyo, kendisi kullanıp da incelse ya, akıl var mantık var dedim dinletemedim.

Hanımın ısrarları canıma tak dedi, dedim bir araştırayım aslı varsa alayım şu mucizelerden birini bizim hanıma, O da mutlu olsun ben de. Açtım interneti, danıştım google babaya. Google baba beni bi siteye yönlendirdi. Sitenin tüm yetkililerinden özür diliyorum, lütfen özelimize saygı gösterin, "erkekler" üye olmayın filan diyodu ama umursamadım, "kadınlar kulübü" ne üye oldum. Aman ne iyi etmişim. Bu sitede bazı kızkardeşler televizyonda Seda' nın ağzından çıkan sedayı acilen deneyip, yarar görüp görmediklerini bu forumda paylaşıyorlar ve aylar, bazen yıllar süren görüş alışverişi sonunda her ürün hakkında nihaî karara varıyorlar ve böylece diğer kızkardeşleri gereksiz para, zaman ve umut israfından kurtarıyorlar. Hay gözünüzün yağını yiyim. Verdim şifreyi ve kullanıcı adını bizim hanıma okudu, yazıştı, yatıştı. Şimdi ben de rahatım, O da. Oh be!

Yaşasın kadınlar kulübü ayol :)

13 yorum:

Basak dedi ki...

Abi geçmiş olsun öncelikle. Fakat TV seyredersen iyilişemen de gecikir diye düşünüyorum, o derece zehir saçıyorlar:)

ABİ dedi ki...

@ Başak, yazının sahibi ben değilim. Sevgili Andelib yazmış yazıyı.
@ Andelib, beni BİLE odamdan çıkartıp güldürdün. :))))))))))))

Brajeshwari dedi ki...

ne komik ! bende bekar erkekler klubune üyeyim.:)

beenmaya dedi ki...

valla güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :))))

bu arada çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim...

Vladimir dedi ki...

Geçmiş olsun.

hep dedi ki...

Haklısın hiç biri bi işe yaramıyo ayol :)))))

Aydan Atlayan Kedi dedi ki...

Şu "gün" meselesinde 3 çeşit tatlı 3 çeşit tuzlu yapmayanı kınıyorlar cidden de. Çok acaip. Bir arkadaşımın annesinin günü vardı, tesadüfen oradaydım. üşenmedim saydım 21 çeşit pasta çörek kek vardı. Kocaman bir yemek masasının üzeri bunlarla kaplıydı. Gün boyunca o kadın programlarından söz ettiler. Kremler falan filan. Çok acaip bir dünya bu. Onlara bakınca ben hangi sınıfa giriyorum diye düşünmedim değil :)

Not: Geçmiş olsun. Sağlıklı olsun ömrünüz.

A.W. dedi ki...

Andelib çok geçmiş olsun...
Armut kron'a çok güldüm:))))
Ben şahsen mango kron'un çıkmasını bekliyorum, sevgiler:))))

andelib dedi ki...

Arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ediyorum.
@Başak, Haklısın fiziksel rahatsızlıklarım yerini psikolojik rahatsızlıklara bırakacak diye korktum, izlemiyorum artık tv:)
@Abi, seni BİLE mi:)))
@Brajeshwari, bi çeşit karşı cins ajanısın sen de benim gibi yani:)
@beenmaya, tabii ki gül. Gülelim diye yazdım bunları :)
@Vladimir, teşekkürler,
@Hep, üç beyazdan uzak dur şekerim:)
@Aydan Atlayan Kedi, nefis şeyler yapıyorlar hiç şüphe yok. Cidden atmosferlerini merak etmeye başladım. Bigün kadın kılığına girip "gün"de aralarında mı bulunsam acaba:)))
@A.W., tabii senin formun yerinde. İhtiyacın olmayınca mangokron çıkıncaya kadar bekleyebilirsin:)
Sevgiler hepinize.

Deniz dedi ki...

Sevgili Andy, senin şu fiziksel nekahat psikolojik ızdırap olmuş... duble geçmiş olsun... :))

andelib dedi ki...

Sevgili Cahil, duble sağol :)

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili andelib ,
çok geçmiş olsun.Anneminde bir komşusu var.Önce sabah kalkıp güzeeeel bir kahvaltı yapıyor sonra miniminnacık hapını içip zayıflamayı bekliyordu.Sonuç başarısızlık tabii :)

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

Andelib; gecmis olsun cumlemi mi kurayim kafamda; yoksa bir suredir eve hapsolma izdirabimi seninle paylasayim mi; yoksa hatuna mi aciyayim, yahut gulerek koltuktan mi yuvarlanayim bilemedim valla... neyse ozetle gelmis gecmis olsun; herseyin basi saglik...