Pazar, Aralık 27, 2009

La Havle...

Yetenek-sizsiniz adlı programın adının aslında Yeterince gerzek misiniz koyulmak üzereyken sansüre uğradığını düşünüyorum.

Adam koca kurt köpeği ile şov yapıyor.
Köpeğe silah gösterdiğinde, ön ayaklarını havaya kaldırmayı öğretmiş.


8 yorum:

Basak dedi ki...

ben yetenek diye işte buna derim:) içler acısı hallerimizin tescil edilmediği alan kalmasın diye icat edilmiş bir prog. olsa gerek...

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

İzlememiştim.Yurdum insanı şaşırtmaya devam ediyor demek ki...

beenmaya dedi ki...

baştan aşağıya trajikomik bir yarışma değil mi bu zaten. benim yeteneğim nedir sahiden, ve bu yeteneğime onay verecek kişiler kimlerdir onların yetenekleri nedir bir de bunu sormak lazım falan filan işte...

SekerPembe dedi ki...

Ben ve eşim bir kaç aylığına ABD'de yaşıyoruz (neyse ki dönüş yakındır !) ve burada bir kanalda yayınlanan bir yarışma programı yurduma ne zaman gelecek acaba diye düşüneduruyorum bir süredir. Yarışmanın ismi Wife Swap. İki aile babası, bir süreliğine hatunlarını değişiyorlar. Öyle ayıpçı durumlar yok; hatunkar yeni evde ayrı bşr odada filan yatıyor. Program da zaten gündüz kuşağında yayınlanıyor. İşte efendim, hatunlar halefi olan hatunun çocuğuyla iletişimindeki eksikliği tespit edip onarıyor, evşn beyine karısına sabah kahvaltısı hazırlarken yardım etmesini öğretiyor filan. Ben nedense düşünmekten kendimi alamıyorum: bu program Türkiye'ye gelse nasıl olur acep? :)))

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

vela kuvvet!!!

Brajeshwari dedi ki...

Bazen abiler çıkıp Türkü söylüyor, yetenekli sayılmıyor...Ama break dance yapan, Michael Jackson dansı yapan yetenekli sayılıp onay görüyor.Geçen urfalı bir çocuk rap söyledi, vay halimize dedim...

cesur kedi dedi ki...

Bir de bu programın Rus versiyonuna ait bir bölümü dolanıyor nette.. Orda da adamın teki yeteneğini gösterecek ya arkadaşının alnındaki şişeye ok atacakken arkadaşının alnına oku atıyor.
Böyle arkadaşı Allah düşmanımın bile başına vermesin :P

Herşey televiyona çıkmak için rezilliği göze alan bunu da medeni cesaret olarak gören yurdum insanı için. Daha ne olsun?

Vladimir dedi ki...

Adını ilk duyduğumdan beri "yeteneksizsiniz, yetekesizsiniz, yeteneksizsiniz" diye zıp zıp zıplayan üç tip görüyorum. Yetenek dedektörleri de acun, hülya ve ali.. çarp böl topl naparsan yap sonuç sıfır. Cebini hızla doldurabileni yetenekli sayan bir ülkedeyiz işte.

Teslim olabilen köpek yetiştirmiş adam da, yuh ya. :))