Perşembe, Şubat 05, 2009

YATAKTAYIZ. (Koyun TV)

Bu programın elifinden telifine tüm hakları ben de saklıdır.

Format şöyle;
5 aile bulunur.
Haftanın beş gecesi sırayla herbirinin evine gidilir.
Ev sâhibi olan çiftin yataktaki atraksiyonları izlenir ve diğer çiftler tarafından puan verilir.

Şartlar:

1- Her türlü değişik denemeye onay verilir.
2- Ön hazırlık, konu ile ilgili alış veriş için harcanacak para konusunda sınır yoktur.
3- Eleştiri ve kavga şarttır.
4- Hijyen ve sağlık koşullarına dikkât edilmesi gereklidir.
5- Çiftlerin alışverişlerinde her tür fenteeeziye yer verecek âlet edevat kullanmaları gerekmektedir.
6- Işık, ambiyans ve ortam puanlamada etkendir.
7- Ev sâhiplerinin yatak odalarına diğer yarışmacılar haricinde Roman ve benzeri müzisyenler çağırmaları ve ortamı darbuka ve diğer mûsikî aletleriyle şenlendirmeleri, eylem sırasında diğer yarışmacı çiftlerin yatağın etrafında göbek atmaları ve gerdan kırmaları ortamlara artı puan yazar.
8- Yarışmacılarımızın hâmilelik durumunda programımız hiç bir sorumluluk almamakta olup, seyreden ve gaza gelip dışarıdan hâmile kalan ailelerle (dış gebelik) ilgili elimizden bi'şicik gelmez.
9- "Aaa, bu yatak DÜZEN'i iyi değil." ya da "Haydaaa, burada KIL var." şeklinde yaratıcı yaklaşımlara, "Kıl buradan çıkmıycak ta nereden çıkçak ki?" ya da "O yastığı tam belinin altına koysaydınız daha uygun olurdu." gibi çiftlerin motivasyonunu bozacak yanıtlar verilmesi veya tam da sonlara doğru tatlı sunumunda müdâhelede bulunmak yassahtır.
10-Katılacak çiftlerden bir tânesinin elemanları profeyşınıl porno artistleridir. Ancak kendilerine verilmiş tâlim ve terbiye gereği abuk subuk şeyler yapmayacaklar aksine son derece mazbut davranacaklardır. Programı seyreden izleyicilerden bu çiftin hangisi olduğunu doğru tahmin eden üç kişiye "Biri bizi özetliyor" adlı programa direk katılım teklif edilecektir. Yerlerse yâni.

Yarışma "Koyun TV" 'de yayımlanmaya başlayacaktır.
Buradaki Koyun kelimesi gevişgetirengillerden etinden-sütünden faydalandığımız hayvan anlamında kullanılmıştır, lûtfen yannış annamayınıs.
Her ne kadar "Öküz TV" veya "Tren TV" kanalları da bu programı yayına koymak istedilerse de, isimler yannış annaşılacağından ben program yapımcısı olarak tercihimi "Koyun!"dan yana kullandım.

Saygılarımla,

Abitan Erkır

8 yorum:

7.oda dedi ki...

:))) koptum yahu !!!
süper program, çok tutar bu !!!
kamera sadece yatak odasında mı duracak yoksa hazırlık falan bölümlerinde wc ye falan gidecek mi yarışmacıların peşlerinden, bunu da netleştirelim lütfen !

SeRiOuuS dedi ki...

hehehe süperr :))

Hangi gün saat kacta yayın başlıyorr ?

tutsak dedi ki...

BU SİTELERE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Çölemerik nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi
04/02/2009 tarih ve 2009/12567 nolu kararı gereği bu bloğa Koyun TV ye, Öküz TV ye, Tren TV ye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
:))

tutsak dedi ki...

Program yapımcısının Ergenekonla ve Perezle ilişkisi araştırılmakta olup bilahere mahkememizce bu konularda da karar verilecektir. :)

egemavisi dedi ki...

Acun'un aklına gelse ya da görse bu yazıyı uydurur bişiler satar formatı yabancılara. :)

cinar dedi ki...

aa bak şimdi, bu fikre eşim de sahip :) keşke de gidip noterden tastiklettirseymişiz :)) Yalnız onun formatında yaş sınırlaması falan da var :) bir gün o hale de gelir miyiz hakkaten ya?

hep dedi ki...

Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz, bilmez misin bre Abitan. Tük!Tük!Tük! Rüüüüüü! Tük!Tük!Tük! Kırmızı noktalı yayınlar çok geride kaldı artık. Başımıza taş yağacak deyü kanalı taşlamaya geliriz valla:) Bu senin pirocenin ayakları yere basmıyo, para etmez.

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

birileri bunu araklayip yayinlamaya baslarsa hic sasirmam..