Perşembe, Ağustos 14, 2008

UĞRUNDA ÖLDÜLER AMA ??

Utanma belasına ölümü göze aldılar ama; bırak kendi köyünü, eşini, dostunu, bütün Türkiye’ye afişe olmaktan kurtulamadılar. Çünkü kan- kene- kan emme düzeni üzerine kurulu medya canavarının eline düştüler.

Adamların bir yerlerine kene yapışmış. İlk değil , o yaşam tarzı ile -ölüp gitmeseler- büyük olasılıkla son da olmayacaktı. Tehlikeyi bile bile, utandıklarından kimselere söyleyememişler. Talihsizliğe bakın ki, keneler eski keneler gibi çıkmamış. Lakin adam karısını hastaneye götürüp, kendi gitmediğine göre riski bilerek göze almış demek ki .

Tercih kullanmışlar, bu uğurda ölmüş gitmişler. Ölüye de mi saygın yok be birader ! Hadi ilk haberi ikincisi , ikinci haberi de bir üçüncüsü aynı hataya düşmesin diye, ibret-i alem olsun diye yaptın diyelim, iyi niyet gösterelim. Ama adamın adına-sanına, köyüne-yerine yurduna , boy boy fotoğrafına kadar da açık edilmez ki ? Bir tek adamların kene yapışan organlarının resmi eksik kalmış.


Hiç mi saygınız yok be kene yapışasıcalar!

3 yorum:

Vladimir dedi ki...

kesinlikle aynı anda;

hem kalpsizlik,
hem ölüye saygısızlık,
hem geride kalanlara saygısızlık,
hem cümle aleme terbiyesizlik,
hem kaşarlanmış türk gazetecisi aymazlığı,

ve de bitmez Abi'cim bitmez...

hep dedi ki...

Bi karikatür hatırlıyorum, adam "Tanrım sen bizi üçüncü sayfa haberi olmaktan koru" diye dua ediyodu.Artık gazetenin tamamını üçüncü sayfaya basar oldular.Bi çeşit toplu hipnoz.

ABİ dedi ki...

Sevgili Andelib,
aklıma sünnetçi vitrinindeki saatleri gören meraklı adamın sünnetçiye "vitrine neden saat koydun?" sorusuna sünnetçinin verdiği "Ya ne koysaydım?" yanıtı geldi..
ben olsam bu haberlere saat resmi koyardım..:)