Perşembe, Mayıs 22, 2008

Bir Foto, üç haber..Yorumsuz..

Bir memleketin tek kareyle târifi;
(Teşekkürler BroTev.)


1- ISLEDIGI SUCLARI FILME ALIP INTERNETTE YAYAN INGILIZ'E ''EN APTAL SUCLU'' UNVANI LONDRA (A.A) - 21.05.2008 -


INGILTERE'DE, ISLEDIGI SUCLARI FILME ALIP, INTERNETTE YAYIMLAYAN ANDREW KELLETT, ''EN APTAL SUCLU'' UNVANINA LAYIK GORULDU.
LEEDS KENTINDEKI MAHKEMENIN, SUC ISLERKEN KENDISINI KAYDA ALAN VE 80'DEN FAZLA VIDEO KAYDI INTERNETTE YAYINLAYAN 23 YASINDAKI ANDREW KELLETT'IN, ISLEDIGI SUCLARLA OVUNMESINE GECICI OLARAK YASAK GETIRDIGI BILDIRILDI.
KENT BELEDIYESI YETKILILERINDEN LES CARTER, ''KELLETT, LEEDS'IN EN APTAL SUCLUSU SECILMEYE ADAY. BIZE INTERNET ARACILIGIYLA KENDI ALEYHINE KANITLARI VERDI'' DIYE KONUSTU.
GENC ADAM, KIMI ZAMAN BASKALARIYLA OLMAK UZERE, UYUSTURUCU KULLANIRKEN, KUFREDERKEN YA DA INSANLARIN EVLERINE KAPILARI TEKMELEYIP GIRERKEN KENDISINI FILME ALMIS. KELMLETT'IN, LEEDS'TEKI MAHKEMEDE GORULEN DAVASI SIRASINDA BILE KENDINI FILME ALDIGI BELIRTILIYOR.
(AFP-HND-IN)

2- Kaybolan papağan adresini söyledi
Japonya’da kaybolan papağan, sahibinin adını ve adresini söyleyerek yuvasına geri döndü.
When Yosuke adlı gri Afrika papağanı 2 hafta önce Nagareyama’da bir evin çatısında polis tarafından yakalandı. Geceyi karakolda geçiren papağan polislerin yanında tek kelime konuşmadı. Ancak ertesi gün götürüldüğü veterinerde birkaç gün kaldıktan sonra çenesi düştü. Gevezelik ederken sahibinin adını ve ev adresini ağzından kaçırdı. Polis, papağanın verdiği adresi bularak hayvanı sahibine teslim etti.
Dış Haberler

3- Amerikalı keskin bir nişancının Kuran'a ateş ederek talim yapması Irak'ta infiale yol açtı. Aşiret liderleri ile buluşan ABD'li komutan, "Lütfen beni ve askerlerimi bağışlayın" dedi..
ABD, Kuran'ı hedef tahtası olarak kullanan askerinden dolayı Irak'tan özür diledi. Başkent Bağdat'ın kenar semtlerinden Razvaniya'da Şii ve Sünni aşiret yetkilileriyle bir araya gelen ABD'nin Bağdat'taki güçlerinin komutanı General Jeffrey Hammond, ismi açıklanmayan bir keskin nişancının 9 Mayıs'ta yaptığı bu davranışın kabul edilemez olduğunu belirtti.

Bağdat'ta meydana gelen skandal olay, Iraklı bir polisin kurşunlanmış Kuran'ı bulması ile ortaya çıktı.

2 yorum:

B dedi ki...

Abi tezgahın üstünde "Sahne Köfte" mi "Şahne(Şahane) köfte" mi yazıyor anlayamadım.

Fikir teatisinde bulunan Romanlar da cabası.(Neydi o eski günler tarzında:)

Kur'ana atış talimi kapsamında ateş etmek olayı yılın olayıdır bence. Ama anlaşılıyor ki, dini hassasiyetlerden dolayı işin komik kısmı bastırılmış. Keşke İncil'e ateş etseydi de daha rahat eğlenseydik. Gülmemek için zor tutuyorum kendimi :P

hep dedi ki...

Oyun afişinin bulunmaması neyse de,yarım ekmek arası köfte kaç para,onun afişinin olmaması canımı sıktı valla:)))Bi de merak ettim,acaba köfteci kadrolu mu, sözleşmeli mi, kadrolu ise devlet sanatçısı mı? Yok köfte büfesi ihale ile verildi ise ihale konusu köftenin çeşidinin ne olacağı (İnegöl,Tekirdağ,Akçaabat vs.) ihaleden önce belli miydi:))