Cumartesi, Ocak 12, 2008

Nezleyim..

"Benim bilebildiğim ve tâkip edebildiğim blog âlemindeki genel uyuşukluk ve kış uykusu bana da bulaştı kanımca.. Gülçin'i ayrı tutarak yazıyorum bunu.. İyi gidiyor O.. Nazar değmesin..
Hep, Rehâvi, Gamze, Espresso, Su Kabağı, Jubelum, Çalışan Anne, Ege Mavisi.. Başlangıçtaki enerji bir şekilde kayboldu.. Yedinci Oda zaten arada sırada yazıyordu, başından beri..
Sıfır Noktası, kötü zamanlar geçirdi.. Yavaş yavaş iyileşecek..
Berceste ve Return2 kepenk kapattı..

Yaklaşık bir haftadır devam eden boğaz ağrısı ve öksürük etken midir, bilmiyorum.
Diğer yanda sigarayla savaşıyorum. Ne zaman denesem bunu, hep bi uyuşukluk gelmiştir üstüme..
Kafam da karışık biraz.
Aklımdaki bazı konuları yazmaya başlayamıyorum.
Yazdıklarımı da yayınlamıyorum.

Biraz dinleniyorum.
Ama, bir yere gitmiş değilim, buralardayım.."
gibisinden bir şeyler yazıp, bir müddet yok olacaktım ki,
bir sigara yakmaya,
kendime gelmeye karar verdim..
Kim ne derse desin, isteyen Mother Fucker'da şeyimi yesin..
Ben aslan gibi buralardayım..

8 yorum:

egemavisi dedi ki...

Günaydın Abi,
Geçmiş olsun öncelikle. Dediğin gibi, bir ağırlık var. Yani kendi adıma öyle. Ama çabuk geçecek kanısındayım.
Sigara savaşın için de başarılar dilerim. Umarım kazanırsın.
Görüşmek üzere...

Espresso dedi ki...

I was with nez too..:)) Geçmiş olsun Abi ve herkez with nez.. Çünkü şu sıralar kiminle konuşuyorsam, dolaşan mikroptan payını almış durumda. Bu, virütik tarafıyla bi "get cold" durumu, bi de teşbihde hata olmaz tarafıyla "cold blooded" durumu var Abi senin de dediğin gibi.. Uyku yapıyor, uyuşukluk yapıyor.. Kendi adıma bi miskinliktir, yazdığımı beğenmemektir, koyduğum yorumlardan vaz geçip silmektir, sormayın gitsin. En son, Turky'nin Ara Yayın'ına "kim takar Yehova Kaymakamını" dedim ve hiçbiriniz görmeden sildim gitti.. Hep burdayız ama yokuz durumları, Varyag/Varyok gibi bişiler.. Gülçin.. evet maşallah, aman ona nazar değmesin. Sağolsun mailime attıklarıyla, Franco Gasparri'leriyle::))) beni diri tutuyor.
Buraya bu satırları yazmam için beni diriltense; Sabah açtım bloğu, Kabin ambiyansında sadece "wellcome" var.. Hımm dedim Abi hazırlıklarda.. belli.. sonra biraz önce, seni dinlemeye başladım Abi, konuşman bitti, dadaaammm müzik başladı. İster istemez vücudum başladı hareketlenmeye, tepedeki fotoğraftaki gibi iki elimin parmakları "peace" işareti şeklinde, gözlerimin önünden bir sağa.. hoooop öbür el, bir sola... kafa öne arkaya, TEMPOOOO... Abi senin bu, lider, çekip sürükleyen, yeni deyimlerden yaşam koçu durumuna hastayım walla..:)) Seviyom seni, iyi ki varsın lider!!

hep dedi ki...

:)))Abi sabah yazıyı okudum da,cumartesi koşuşturmacasında yazamadım bişey.Şimdi yazayım diye açtım,bu kez ses açıktı..Bu hem yazılı hem sözlü sitemlerine kendi adıma itiraz ediyorum Abi,ben işim nedeniyle yıl sonu-yıl başı iznimdeydim biliyosun.Hem mars geri gidiyo,yaratıcılık azaldı..copy-paste hoş değil..yine de bişeyler yazmaya çalıştım,hakkımı yeme:)Gari işleri hafiflettim,Himalayalara gelincik toplamaya ya da Alplere kayak yapmaya gitmezsem şayet,yazarım yine:)))

Gelelim şu sigarayı yakma işine,e aşkolsun bir hafta idare ettikten sonra geriye ne kalmış ki.Zaten iki hafta bittiğinde rahatlayacaktın.Sen o sigarayı yakmasaydın da keşke,blog varsın beklesindi:(
Nevazil dediğin gelir geçer..Başka derdin olmasın..Neyse,sigara iyi olmamış ama tempolu yazılarını merakla bekliyoruz..
Sevgi,saygı..

Adsız dedi ki...

sigaradanmış demek.
ben de sanmıştım ki....
şaka şaka bişi sanmadım.
valla bak.
alışık değilim/z bu kadar ara vermene. nez'le olmana sevindim :P

B dedi ki...

Geçmiş olsuns. Faruken Bayraktare.

gülçin dedi ki...

sevgili abi,
geçmiş olsun öncelikle. hani bana nazar değmesin demişsin ya, sizlere de değmesin abi, iyi ki varsınız hepiniz. hani böyle yalnız kalınca, hava ne kadar güzel olursa olsun insanın canı sıkılır ya sokakta, öyle oluyorum ben. hani ayşe'yi annesi "salmıyordur", mehmet'in dersi vardır, fatma'lara misafir gelmiştir filan. ama gene sokakta bekliyorum, camınıza taş atıyorum, huhuu.. hava güzel, gelsinize aşaaaa :))

sevgiler.

Adsız dedi ki...

aman ağabey,sen eksik olmayasın,olmayasın..nezle dediğin,grip dediğin,viral enfeksiyon dediğin geçer gider;sen bâkî kalasın!

lâkin,sigaranı yakmadan gel,zirâ biz seni okurken yakmıyoruz:)

geçmiş gitmiş ve dahi selâm olsun!


ب

g. dedi ki...

Geçmiş olsun Abim...valla sınav dönemi şuydu buydu derken biz de tembelleştik farkındayım arada br karalıyorum bir şeyler ama eskisi gibi değil tabii:( son sınavım cumartesi onu da atlatayım buralarda olucam yine söz;)