Cumartesi, Aralık 22, 2007

Şişlemişlermiş dermişim.

Rehâvi şişlemiş beni, beş soru ile..

1-Blog yazmaya nasıl başladım?
Ben bulog mulog bilmezken, 2006 yılının Temmuz ayı sonlarına doğru kanıma giren Return2'dan kıskanarak girmişim diye rivâyet olunur câmiâda.. Yalandır. İnanmayın.
Doğrusu, bir gün Hıncal, Çetin, Engin ve Perihan'la otururken bana bu konuda yapmış oldukları baskıdır.

2-Yazıların konusu, bloğun çizgisi.. vs..
Tamâmen içimden geldiği gibi ve ne aklıma geliyorsa, ne hoşuma gidiyor ya da gitmiyorsa yazıyorum diye rivâyet olunur. Yalan.. İnanmayın.
Asıl neden, bu bloğu paravan olarak kullanıp yapmış olduğum kötü şeyleri kapatma çabasıdır.

3-Yazı yazmak için yaptığım fedakârlık var mı?
Kimi iddialara göre vardır. Ki bu da kuyruklu yalandır.
Doğrusu, benim hayatta hiç bir şey için fedakârlık yapmayan, bencil, adi, hain bir yapım oluşudur. İki dakikada adam satarım.

4-Kendimi zorunlu hissediyor muyum?
Âlemin ağzı torba diil karrrrdişim. "Sen bu işte kendini zaman zaman el-mecbur hissediyosun." diyorlar ki külliyen yalan yani. Ne zorunluluğu? Ne mecbûriyeti? Ben hainim.. Kime, neye mecbur olcakmışım ki? Arrah Arraaahh..

5-Nereye kadar, ne zamana kadar?
Derler ki, sıkılmadığı, bıkmadığı sürece yazar bu adam.. Götürebildiği yere kadar da götürür bu bloğu..
Al sana sıkı bi palavra daha.. Sıkıldım zâten.. Bıktım bile.. Bişey olsa da bıraksam diye sebep bakınıp duruyorum. Ama bulamıyorum. Ha, kolay bi sebep arasam, rakı+balık bile olur ama o kadar da değil.. Ben bütün iyi insanların benim gibi kötü olacakları gün, bırakıcam bu işi..
Valla bak.. Gülmeyin.
Bir gün herkes Hain olcek.
Yakın zâten.
Ne kaldı şunun şurasında..

Şişlediklerim,
Hep, Gamze ve Ege Mavisi..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

sen çok "kötü" 1 yalancısın abi :P

Adsız dedi ki...

Sifatlarini biliyordum zati; bölece özneni de yakaladim...
KEH KEH...
Bööle kal kömür...

hep dedi ki...

Ah be güzel abim be,ben benim blogda ikinci bir emre kadar bu mim olaylarını yasaklamıştım ama,olmuş bi kere.Kırar mıyım seni ,yazıcam yakında söz.O zamana kadar emanete gözüm gibi bakıcam merak etme.

hep dedi ki...

Ha bak,bu gece bu mim işlerini değerlendirmeye aldım da,baktım mimlenmenin verdiği telaş ve kaygı durumu ile senin blogculuğun üzerine bir-iki kelam etmeden geçmişim.Bu önemli husustu oysa.Gerçi peşin peşin söyleyeyim Abi,senin bloga kaşeyi basamıycam,çünkü senin arada bazı sakıncalı yazıların oluyo yani,açık söyliyim.Bizde yalan yok.Mürekkep anarşistliğin filan oldu biliyosun:)))Bunlar affedilir şeyler değil.Sakıncalısın Abi sen:)

Şaka bir yana,senin demek de haksızlık olur aslında,sizin blogla sevdim ben blog olayını..Aha da birinci soru gitti, ben mime burdan cevap versem olmaz mı Abi ya:)))Seviyorum ben bu bloga girmeyi.İkramlar iyi,alkollü,müzikli,muhabbetli bi yer burası.İş çıkışı iki tek atmadan eve gidemez oldum ben burda:)Güzel güzel.Teşekkürler iyi ki varsınız kabin ekibi!!şştt hopp size de diyom Kabin ekibi,uyuma,şimdi çakacaanız bi tepeye teyyareyi yaa:)