Salı, Ekim 02, 2007

bu otobanın ışıkları hep yanacak..

Daha önce de dedim ya, bu otobanı, bu fotoğrafı seviyorum ben.

Bu otobanın ışıkları hep yanıyor. Hep de yanacak..
Halâ bilincine varamayıp, ahkâm kesiyor olsak da, zaman tasarruf zamanı. Su bitiyor, elektrik bitiyor, orman bitiyor, hatta sevgi bitiyor.
Uzmanlar avaz avaz gazetelerde, televizyonlarda bağırıp duruyorlar. Şu kadar metre küp su, şu kadar ay dayanır.. Duya duya, Gamlı Baykuşa döndük. Ormanlar için yıllardır dinliyoruz ama, bin meşe palamudu, bin kokmuş köfte oldu. Sancho Panza'nın gerçekçiliği yel değirmenlerinde takıldı kaldı. Teksas'lar, Don Kişot'lar, Kızıl Maske'ler, Tom Braks'lar, tüm kahramanlar kifayetsiz kaldı ve orman kuytularında, yandı bitti kül oldu..

Komşu komşu huuuu...

İnsanlar robotlaştı, bencilleşti. Bulaşıcı hastalık gibi, diğer ikisinden bencilliği gören, kendini korumak adına, zırhını giydi, güzelliklerini, sevgisini hapsetti kuytu bi yerlere. Sevgi hep 2'ye 1 mağlup karşılaşmalarda.

Komşu komşu huuuuuu......

Diyeceksiniz ki, madem zaman herşeyi kısıtlama zamanı, devir herşeyden tasarruf devri, "Bu otobanın ışıkları neden hala yanıyor?"
Çünkü, çünkü arkadaşlar, Sevgi Işığıyla aydınlanıyor burası. Buraya sevgisi bol insanlar uğruyor. Sevgi zenginleriyiz biz, hiç kısar mıyız sevgimizden..
Bu yüzden, işte bu olağan mükemmel sebepten, burası hep ışıl ışıl parlayıp, göz kamaştıracak..

Yelkovana yükledim sevgimi, günün her anında sizlere serpiştirsin diye..:)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

"İnsanlar onlara ne söylediğinizi unutabilirler.İnsanlar onlara ne yaptığınızı da unutabilirler. Ama insanlar kendilerini nasıl hissettirdiğinizi asla UNUTMAZLAR!"

Sevgi ve dostluk yüklü cümlelerinle, bize kendimizi iyi hissettiriyorsun Espy:))))


A.W.

legrottaglie dedi ki...

işin aslı alenen övmeyi ve övülmeyi hiç sevmem. hoş zaten beceremem de. ama işte o istisnalar yok mu.
bu uçak ve kabin ekibi bunu hakediyor. hem de fazlasıyla.

benim gibi tembel bir adamı bile kendi blogundan çok buralarda dolaştıran ekibe ve dahi takipçilerine kocaman bir alkış kendi adıma. başkası bilemem tabi.

legro der ki; bu ateş hiç sönmesin....

ha unutmadan hazır methiye frekansına girmişken hız kesmeyelim bari. "yelkovan tribi" süperdi. blog sloganı yarışmasında oscar,plutzer,altın ayı, portakal, mandalina ne varsa süpürür. evet süpürür.

bir sonraki uçuş da görüşmek üzere.
esen kalın.

ABİ dedi ki...

Çok güzeldi..
Şimdi resmi değiştirirken iki defa düşünücem..:))
bu arada "komşu komşu huuuu.." neye atıf, annamadım valla..

Espresso dedi ki...

Sevgili A.W. kendimi daha iyi hissedebilmem için, daha etkili bir cümle söylenemezdi, teşekkürler..:)

Övmeyi sevmiyor olabilirsin ama, becerme konusunda kesinlikle haksızsın Legro'cum:)) Alkış için herkes adına, adı geçen/geçmeyen tüm ödüllerim için de kendi adıma teşekkürler. Evet bu ateş hiç sönmesin..

Saol Abi..
Bu arada üçüncüde mutlaka değiştir:))) Çünkü, her koyduğun resim güzel, anlamlı ve hepimiz değişikliği seviyoruz. Zaten aslında görüntü olmasa bile buranın ışığı artık, herşekilde görünüyor ve hissediliyor..

Atıf; Tüm sevgisiz ve duyarsız insanların dikkatini çekmek amaçlıydı. Blog komşularımızla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok yani..:))

gülçin dedi ki...

evet ya, ben bu ışıl ışıl otobanda yolculuk yapmaktan çok hoşlanıyorum. hem kendimi daha güvende hissediyorum etraf aydınlık olunca. iyi ki varsınız :)

sevgiler

hep dedi ki...

Evet lütfen,kabin ekibinden en birinci dileğimiz otobanın ışıklarının her daim yanmasıdır.İkinci isteğimiz,küçücük bi viski istiyoz 10 yetele peşin alıyolar,içecek fiyatları biraz indirilsin.Sonra apron çok rüzgarlı,bilmem artık rüzgar kesen mi yapılır ne yapılır ama yapılsın.öyle bizde..gideriz valla.pegasus var konur var..rakibiniz çok..gerisi size kalmış ..derim haaa:))

yok yok.biz memnunuz.böyle müzikleri hiç bi (hava yolunu bırak) hava koridorunda bulamayız biz.
kazasız belasız nice uçuşlara.

Espresso dedi ki...

Sevgili Gülçin, dilerim hep aydınlıklarda kalır ve ömür boyu kanepenin sağlam tarafında:)) mutlu mesut oturursun..

Espresso dedi ki...

heposevgiliçocuk, farkımız ışığımız ama gene de bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz..
Bu ay promosyona girdik, "5 yoruma 1 duble bedava". Rüzgarı da sunî hızlandırdık, yorumların dozunu kaçıran, apronda ayılacak..
Rakipsiz "A JEST" lines ile, mükemmel müzikler eşliğinde iyi uçuşlar dileriz..:))