Pazartesi, Ağustos 27, 2007

Her neredeyseniz..

Sevgili Dostlar..
Ben de farkındayım üç-beş gündür burada bir şey yazılıp çizilmediğinin.. Kuğuu endişelenmiş meselâ. Çok sağolsun.
Özel bir durum yok. Benim birkaç gündür işim vardı. Daha bir kaç gün de olacak. Aslında çok şaane bişi için hazırlanıyorum. Eskiden günlük işlerim hâricinde blog ile uğraşırken, şimdi o işe bakıyorum. Ne olduğunu da bi kaç gün sonra yazabilirim.
Çünkü..
Burayı takip eden birine bir sürpriz hazırlanıyor.
Şimdi anlatırsam..
O'da burayı TIH diye tıhlarsa.. sürpriz shit yoluna gider.
Durum bööle..
On the other hand.. (Dîger taraftan..)
Espresso en son ayın onsekizinde Çeşme yolunda Highwaystar'dı. Hâlâ haber yok. No'oldu ben de bilmiyorum. Ama merak ediyorum.
Su Kabağı desen; Bodrum dönüşünde.. "AAaa. burada neler olmuş.. bana biraz müsaade..Okiim ben acık.." dedi.. Ve sesi kesildi..
Eh, Jubelum'un sesi zaten çıkmıyor ne zamandır.
Arada, Allah'tan Türkekırgın destek oluyor.. Ama yazı, ama c-box neyim..
Ben derseniz.. wallahi yazacağım en az beş-altı konu var aklımda ama henüz o işe konsantre olamıyom. Siz azcık katkı maddeli nektar ile idâre edin anacım.
Ben bi kaç güne buradayım.
Bu arada,
Elif, Gülçin, Rehâv@, Return2, 7.Oda, Berceste, Sıfır Noktası, Kuguu, Espresso, Su Kabağı, Jubelum, Gamze, Naad, Türkekırgın ve adını hatırlayamadığım ama buraya arada da olsa bakan, yorum ya da yazı yazan, ya da yazmayan herkese bir armağandır çalan şarkı..
Her neredeyseniz..
Her kimle iseniz..

7 yorum:

7.oda dedi ki...

teşekkür ettik şarkı için..
sürprizi de merak ettik.. beklemekteyiz..

abi şu şarkıyı mailleyiversen ne sevinicem :)

g. dedi ki...

:) öncelikle arkı için teşekkür ediyorum abi...her nerdeysek her kimleysek bil ki aklımızdasın ah be güzel abim be

Espresso dedi ki...

Kürkçü tükkanına döneli 10 dakka, sweet home'a döneli yaklaşık 2 saat oldu. Hızla, seyahat dönüşü rutinleri ve buradayım..şöyle bi göz gezdirdim, detaylara sonra bakılacak:) Çok yorgunum, çook.. Niyet, çok eski bi dostla uzun bi tatil ve dinlenmeydi. Tatili yaptım yapmasına da, benim sevgili M'im ayağını kırıp, bana ince bi kazık attı:)) Şimdi iyi şükür. Dolayısı ile hastabakıcılık görevimi bi hakkın icra ederken, bol bol eskileri andık, içtik, sı..:)zdık, güldük, ağladık, sızladık, kıkırdadık:)) en fazla da duygusallaştık eskiyle ilgili..
Ve, geldim ki, burada Canım Abim hepimize bi parça armağan etmiş..
Ehh, tüm o anıların üzerine bir de bu..
İnsaf eyleye..
Dayanamayıp bu duygusal ruh haliyle (Her ne kadar ayın 28'i oldu, siyasi acılar içindeysek de:((..) bir yazı koyacağım yukarı birazdan..

gülçin dedi ki...

abi şarkıyı işyerinde dinleyemiyorum, eve gidince ilk iş onu dinleyeceğim, çok teşekkürler, sevgiler.

بerجesتe dedi ki...

çok hoş:)
teşekkürler sevgili abi'm.
hakikaten sürprizi çok merak ettim.
vakit,yakın mıdır ?

B dedi ki...

Abi sen yokken camide düğün girişimi oldu. Hatta belki düğün resmileşti. Biraz ayak kokulu olmuş duyduğuma göre. Netekim bunları Evren Paşam yeşerttiydi. İmam hatiplere göz kırparak. Kendisi İzmir'e taşındı geçenlerde biliyorsun. Yani bakiye olarak Marmaris bir çizerini kaybetti. İzmir'e şimdiden bay geldi. İstanbul'da minare kılıf deldi. Hatta Turkish teyyare, hükümet, sendika mutlu sona vardı. Yine çalışanın bir tarafına bir şey kaçtı. Hadi bakalım.

Adsız dedi ki...

şey ben geç kaldım galiba.
hangi şarkı için teşekkür edeceğiz?

bugün amma soru sordum di mi abi? bak gene sordum. hayır istifa etmedim. okul kıran çocuklar gibi işi kırdım bu öğleden sonra ve sevgili dostları ziyaret ediyorum. iyi etmişim de mi?