Çarşamba, Ağustos 16, 2006

Alkolün yan etkileri ve çözüm yolları.

Bir kardeşim göndermiş bunu. Etraftaki herkesten ve herşeyden işkillenip, bir de beyaz renge takanlara 6.madde uygun düşmüş..
Aslında 7. madde de beyaz giyenlere uygun sanırım. :)

1.Belirti : Ayağınız ıslak ve soğuk.
Sebep : Bardak yanlış açıyla tutuluyor.
Çözüm : Bardağın ağzı yukarıya gelinceye kadar çevirin.

2.Belirti : Önünüzdeki duvarda lambalar var.
Sebep : Zeminde yatıyorsunuz.
Çözüm : Vücudunuzu zemine 90° açı yapacak şekilde konumlandırın.

3.Belirti : Zemin bulanık görünüyor.
Sebep : Boş bir bardağa bakıyorsunuz.
Çözüm : Hemen bardağa sevdiğiniz bir içecekle doldurun.

4.Belirti : Zemin hareket ediyor.
Sebep : Sürükleniyorsunuz.
Çözüm : En azından sizi nereye götürdüklerini sorun.

5.Belirti : Ne zaman birisi konuşsa kulağınız yankı yapıyor.
Sebep : Kulağınızı bardağa sokmuşsunuz.
Çözüm : Kendinizi maskara yapmayı bırakın!

6. Belirti : Oda sallanıyor, herkes beyaz giyinmiş ve müzik sanki tekrar edip duruyor.
Sebep : Ambülanstasınız.
Çözüm : Hareket etmeyin. Uzmanlar gereğini yapar.

7.Belirti : Babanız ve kardeşleriniz yabancı gibi bakıyor.
Sebep : Yanlış evdesiniz.
Çözüm : Evinizin yolunu sorun.

4 yorum:

su kabağı dedi ki...

8.Belirti : Ayakkabılarınızın arasında, yöresini bilemediğiniz bir meze var.
Sebep : Mide, olaya müdahale etmiş.
Çözüm : Bırakın başkası yesin..

Adsız dedi ki...

9.Belirti:Ayaginiz islak ve sicak
Sebep: Ayaginiza i$iyorsunuz
Cözüm:Iyi ni$an alabilecek birini bulup aleti ona tutturun.

Abi dedi ki...

10-Belirti:Etrafta agir bi koku var.
Sebep:Altina sicmisin.
Cözüm:Cafer'i ara.

Adsız dedi ki...

11-Belirti:Kicin yaniyor.
Sebep:Karakol ve cop olayi.
Cözüm:Gevse ve zevk al.